Aigua, agua, water, eau, i més…

Acabo d'arribar de la piscina. Acabo d'arribar molt diferent de com he sortit de casa. I és que una estona en remull ja ho té això, et deixa diferent.

L'aigua és impressionant. Sembla mentida com després de tot un dia de treball, una estona submergit, ens reactivi d'aquesta manera. Suposo que el fet que en edat adulta, estiguem formats per més del 60% d'aigua déu ser un motiu de pes. Suposo que el cos es mereix que de tant en tant el tornem al seu estat natural i se n'alegra!

De veritat, l'aigua és vida! Hi ha coses que poden semblar millors:
– Pujar una muntanya, com el Carlit amb bona companyia… però no seria possible sense anar-se hidratant és a dir, bevent aigua.
– Anar de Girona a Olot amb bici és inoblidable, però de nou, sense beure aigua, és un patiment.
– Una sessió de capoeirano pot acabar mai bé de la vida, si no és bevent un litre d'aigua com a mínim.
– Una classe de ioga, no és complerta sense una bona dutxa (d'aigua!) al acabar.
I així la llista no s'acabaria. L'aigua, és imprescindible!

A més, l'aigua, quan es gela, cobreix els llacs, crea icebergs, fa que s'enfonsin vaixells però alhora emmagatzema líquids perquè a la primavera puguin germinar les llavors que porten tot l'hivern esperant el sol. En alguns llocs quasi ni la veuen a passar i a d'altres (Montes Khasi, India) en canvi els en sobra.

Per cert, m'agrada molt el disseny de les ampolles que cada any ven EVIAN, des del primer any que vam anar a Val Thorens, i la vam comprar a una gasolinera.
Com que durant tot l'any bec aigua de l'aixeta (i de Barcelona!) doncs per un dia em fa gràcia aquesta envasada.

Només us volia transmetre les bones sensacions que em dóna l'aigua:

“Buida la teva ment, allibera't de les formes, com l'aigua. Si poses aigua en una tassa, es converteix en la tassa.Si la poses en una ampolla, es converteix en l'ampolla. Si la poses en una tetera, es converteix en la tetera. L'aigua pot fluir o pot colpejar. Sigues aigua amic meu!”

Bruce Lee – Be water my friend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas