Missatge secret

Hi ha gent que li passen històries de carrer. A mi a vegades també. Però aquesta vegada es tracta d'una situació “sorprenent”.
Al setembre vam fer una festa amb uns quants amics i amigues a la terrassa de casa, que va acabar per imposició de l'ordenança del civisme de Barcelona i dos urbanos prenent-me les dades i amenaçant de denunciar-me sense avisar si els tornaven a trucar.

Passat un temps vam trobar una cabeça d'alls sencera al pati. Algú la deuria llençar i van quedar grills d'all per tota la terrassa. Tot i què a vegades poso abono i antifungi al llimoner, dubto que algun dia acabi fent alls… però no ho descarto.

Més tard, vam trobar un ratolí. Tot i l'ensurt inicial (era fosc i no s'hi veia) vam comprovar que era un ratolí de joguina, fet de roba i que al tibar-li la corda dóna voltes i córrer pel terra. El més sorprenent és que estava nou. Algú ha comprat aquesta joguina per llençar-nos-la?

Finalment, l'últim missatge que hem rebut és una postal de Barcelona, una panoràmica de La Rambla, escrita en italià:

“We to… hei risto quanta gente…?! Sembra oli stera a “Pollene Trocchie”…! In un posto del genere nau si corte il cischio oli coole in depressones…”

Italià però mala lletra, mala lletra! La postal estava arrugada, sense adreça ni segell…

Per tant, algú està comprant coses per dir-nos que està enfadat per la festa? Li agradava tant la música i ens demana a crits que en fem una altra?
O bé són missatges subliminals que si es fan coincidir deuen tenir algun significat:
– Cabeça_Alls
– Ratolí_de_Joguina
– Postal_Rambla_Italià_Arrugada

Alguna idea???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas