emails i més emails

Després d’alguns posts una mica crítics, i alguns potser avorrits, que no han aconseguit cap comentari (començo a patir per la salut dels meus estimats lectors i lectores… seguiu aquí? esteu bé?) avui un post més tecnològic.

I és que en el fons a mi és el què m’agrada, barrinar per aquí dins a veure que descobreixo de nou. I entre tanta web 2.0 i noves aplicacions, avui us proposo un compte de correu per utilitzar i llençar.

Per motius de seguretat, moltes d’aquestes noves aplicacions, requereixen un registre via email, i al final resulta que el nostre email ha circulat per mig món, i comencem a rebre publicitat sense saber de què.

Doncs ara podeu crear una adreça de correu que s’autodestruirà en 10 minuts. El temps just per fer el registre, rebre la contrasenya (si és necessari) i llestos. El servei és en català, i molts idiomes més: POOKMAIL

Però alhora que estic escrivint això, llegeixo que gmail ja permet registrar nous comptes de correu sense invitació, així que tothom qui vulgui provar què se sent sense haver d’esborrar missatges, només etiquetant i buscant… ja ho pot fer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas