Rutines… o no!

Cada dia anem a treballar seguint la mateixa ruta. Ens llevem més o menys a la mateixa hora, agafem la moto i gas cap amunt.

Per tant molts dies passem pels mateixos carrers a la mateixa hora, i molta gent que deu fer el mateix, també.

Nosaltres els observem i comentem a veure qui fa tard o qui no va a l'hora.És una manera entretinguda de començar el dia.

Hi ha una dona que cada matí ha de córrer arrossegant dos nens petits perquè l'autocar que els porta a l'escola està a punt de marxar. Però avui no l'hem vist, potser són a l'hospital per una dislocació del braç d'un nen de tant estirar-los… potser si es llevés 10 minuts abans…

També ens fixem amb un pare jove que baixa pel carrer Gran de Gràcia empenyent un cotxet d'aquells que m'agraden tant, però com que és alt i el cotxet petit, ha de fer una postura una mica còmica. cada dia el veiem a un tram del carrer diferent!!

Però què passa quan algun detall (estendre la roba abans de marxar, quedar amb el tècnic de la calefacció, recollir la cuina, o la mandra!) fan que marxem deu minuts més tard? Doncs que la rutina canvia, trobem gent nova pel carrer, noves situacions,… o algú que també s'ha encantat i coincidim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas