Baixant a Marrakech

13/14-12-2007

Per problemes tècnics d'última hora, ja t'ho deia jo que no ho deixessis tot per l'últim dia!!! 🙂 hem acabat sortint de La Llacuna a les 12:30 de la nit.
Els llums del remolc “no cremaven”, algú encara havia de canviar el filtre de la moto, carregar el remolc… i tot això a 7 sota zero!!

Hem anat tirant i un per l'altre no ens hem enrecordat de parar a dormir i hem anat baixant. Ens hem perdut pels camps d'oliveres de Jaén, de matinada, amb una boira que ho congelava tot i el termòmetre marcant 9 sota zero; però la furgoneta aguantava.
La coca de la iaia ens ha ajudat a anar aguant i ens turnàvem per conduir. El de darrera dormia i el copilot en teoria no…

Arribem a Algeciras a les 4 de la tarda, a 18 graus, i busquem l'oficina de Viajes Normandie en un polígon industrial, “promotion ideal campingcars”. Ferry per 128 euros els tres, furgo, remolc, motos i… Anada i tornada!!

El viatge amb Acciona, mogut mogut, per molta mala mar però amb només 35 minuts som a Ceuta.

Qui ha estat al Marroc amb cotxe ja coneix com funciona la Duana, així que el Jordi ha anat a fer els “tràmits”. Després de quasi tres hores i veure tot el mercadeig de paquets d'un costat a l'altre i com la policia intervé per la força (n'han estomacat a un) tot el què li interessa, a les 8 del vespre ja som a Marroc. De Ceuta cap a Tànger, passem de llarg i parem a dormr en una gasolinera… primeres 24 hores de viatge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas