Ja hi som!!

15/12/2007
El despertador sona a les 6 però ningú reacciona fins a les 8. Ha fet fred tota la nit, portàvem 24 hores de camí i estàvem morts. Avui directes cap a Marrkech, 6 hores sense parar.

Arribem i visita a la Medina, Plaça Djema, mercats, encantadors de serps, dentistes-curanderos, i moooltes espardenyes i curtits de pell.

Anem al camping de les afores a preparar les motos (alforjes, aigua, bidons de gasolina, motors, gps i rutes…). Deixarem el remolc aquí i demà cadascú cap al seu camí.

16/12/2007

Ens hem llevat molt dora perque hi havia molta feina per fer! Un cop les motos a punt i les alforges i motxilles carregades a les 9:00 del mati han sortit cap a l'Atlas.
Jo he recollit el campament? que deu n'hi do quina escamapada de trastos hem fet en nomes una nit, i qun volia carregar aigua i bateries de la camera el sereno del camping em diu qua s4ha espatllat la bomba i que no funciona ni l'electricitat ni l'aigua!! I el Jordi i el Ciscu se l'havien emportat tota contant que jo ja carregaria al camping… en fi, a buscar aigua! i les bateries, potser dema!

Ara direccio Agadir i depenent del temps aue es trobin ells a l'Atlas quedarem aquestq nit o dema una mica mes avall.

Estem be i la furgoneta aguanta, aguanta!! toquem fusta!

fins aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas