Cap de setmana al Delta de l’Ebre

Arribar a la 1 de la nit a lo Delta de l’Ebre, després de volar de Madrid, no és problema; cap de setmana sense rellotge!! Moltíssima gent. Que no coneixes a ningú? Cap problema; si tothom fos tant bona gent i de tant bon rotllo… El foc ja estava encès, les carxofes, la carn i l’escalivada a punt de coure. El sopar i la nit es va allargar fins a les mil o mil i pico…

Dissabte tocava paella, que el gran amfitrió Ignasi va preparar magistralment!! Impressionant!!
Uns havien marxat i molts d’altres arribat… però sempre bon rotllo i mooolt bon ambient. Visita guiada per les llacunes del Delta, cuidado amb los caveros, i tornar a escalivar carn. La nit es va tornar allargar, al voltant del foc, fent classes d’astronomia amb tot un entès; genial!!!

Diumenge uns es van llevar més tard que d’altres però la xocolata desfeta i la coca ja estava preparada. Les bicis tenien potser 15 o 17 anys, però ens van servir per recórrer tots junts l’encanyissada i les llacunes de flamencs, amb un dia espectacular; verano azul total!!
Per dinar ens acabem la carn a la brasa (gana no en vam passar…) i a recollir.

IMG_8146 IMG_8187 IMG_8119
IMG_8154 IMG_8233 IMG_8236 IMG_8257 IMG_8267 IMG_8269 IMG_8301 IMG_8330 IMG_8316 IMG_8387 IMG_8397 IMG_8378 IMG_8215

p.d: La cançó, és del projecte Musiquetes per a la Bressola, un recopilatori de cançons infantils tradicionals, amb el toc personal de musics actuals i sota llicència Creative Commons. Val molt la pena!!

p.d: Brrrr 4 dies amb el servidor espatllat, per fi torna a funcionar tot amb normalitat 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas