de nou en ruta

Demà ben dora agafo un vol cap allà, ben enllà. Està sent un mes intens, un no parar de coses i projectes que no sé com acabarà, jejeje

La presentació d’ahir va anar molt bé, tothom va marxar molt content, que és el que compta. I sí, pensava que no calia per un llibre educatiu, però tothom que el va comprar, el volia signat, jejeje Gràcies als que vau venir i als qui m'heu donat suport!!

A Chicago es celebra la Conferència Anual de TPSR – Alliance, un projecte que treballa la integració social dels joves (la responsabilitat, el treball en equip, etc.) a través de la pràctica esportiva, per afavorir la seva integració i bon desenvolupament a l’escola, etc.
És un projecte que ja vaig conèixer anys enrere i el qual ara torno a visitar, de la mà de Don Hellison i Gloria Balagué. Dos professors de la facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació de la University of Illinois Chicago, que dediquen una part del seu temps a treballar amb aquests nois i noies. It’s my pleasure!!
🙂

Doncs res, aprofitant que l’avió havia de fer una parada “obligatòria” a una altra ciutat coneixeré New York. Tot i que m’ha decebut sentir avui que molts països han signat un tractat per prohibir la fabricació de bombes de fragmentació, ja era hora!! Però que els principals productors se n’han abstingut, entre ells aquest que visito…
🙁

Així que, fins ara!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas