Arribada a NY

(sense accents) Al control d’immigracio he hagut d’explicar un munt de coses, entre elles de que anava la conferencia que anire, si ja havia estat als EUA, etc. i amb l’empanada mental i son que portava encara sort que ens hem entes. La maleta tambe ha arribat be!

Si l’ultim taxista que vaig agafar a Chicago era boig, el de la furgoneta d’ahir deuria ser el seu cosi. L’ha omplert a vessar i despres, com que hi havia cua, doncs pel lateral de l’autopista (arcen) a fondo.

A les 5 de la tarda ja era a l'alberg, al mig del barri de Chelsea, molt centric i ben situat. Per lluitar el jet-lag havia de fer alguna cosa i la guia anunciava Special Day al MOMA aixi que tot xinoxano vaig passar la tarda al museu d'art modern. No em vaig atrevir amb el metro perque feia tard i no volia anar a parar a l'altre costat… El museu es espectacular i es pot fotografiar tot i tot!!
Feia una calor de mort, i jo venia preparat pel fred… A l'alberg hi ha una gran terrassa, sopar a la fresca i a dormir, estava mort. Queden 2 dies i un munt de coses per veure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas