La cistella dels mitjons desaparellats

Cistella dels mitjons desaparellats

Doncs si, hi ha cases que tenen la Single Socks box, altrament reconeguda com la cistella de mitjons desaparellats, i ara que el terme “single” està de moda, doncs aquesta cistella encara té més sentit.

Clar, té sentit si hi viuen més de dues persones en una mateixa llar, perquè si només n’hi ha una i perd mitjons, a banda de ser un problema greu, o bé t’han caigut al balcó de sota, o pel camí del cubell a la rentadora i al tocar a terra han desaparegut per art de màgia, o la rentadora se l’ha menjat quan ja hi havies posat el suavitzant, que també se n'han donat casos.

De fet, estic pensant d’instaurar una cistella d’aquestes a tota la comunitat de veïns, altrament dit família, així si trobes un mitjó que s’hi assembla, bingo! ja ho tens solucionat. O potser seré més agosarat i organitzaré la trobada de singles per buscar el mitjó que més s’assembla. Metafòricament parlant…mmmm…. deixa estar els mitjons!!

I tot això ho he viscut en directe a una de les cases que més m’agrada del món i on sempre em reben amb els braços oberts. I vaig coincidir a la cerimònia mensual de repassar la cistella dels mitjons desaparellats a veure si hi havia sort i se n’havien acumulat alguns de similars. Però com que això de la similitud és una mica subjectiu, hi ha d’intervenir algú que al seu criteri, decidirà si s’accepta com a parella o no, si permetrà als seus fills sortir al carrer amb dos mitjons iguals però diferentsfinsaquinpunt o no…

M’ha encantat…

… com tota la setmana a Donostia 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas