Arribem a Delhi

tots esperavem baixar de l'avio i que una intensa olor ens recordes que erem a l'india, pero no va ser aixi. A les 12 de la nit, moooltissima humitat pero cap olor destacable. Arribavem a Delhi!!!

Ara be, pujar a un taxi, amb le motxilles mig lligades a la baca, i “si, si, aqui n'hi cabem deu…” va ser l'inici de la primera experiencia made in India: el transit!!! es espectacular… una cosa es que tinguin el volant a la dreta i l'altra es que tant les bicis, rickshaws, camions, autobusos, taxis o peatons vagin d'un costat a l'altra sense por. Qui te por?? Cadascu s'ha de preocupar d'ell mateix i a toc de bocina avisa de que fara. Ens deien que aqui tothom es prenia la vida amb calma i pausadament…. pero conduint no!!! Si mes no, es divertit i emocionant…

“Es el primer cop que esteu a l'India” – diu el taxista – “doncs aixi debeu estar sorpresos, pero no patiu que fa 9 anys que ho faig aixo. Per conduir aqui s'han de tenir tres coses:
– Una bona bocina
– Uns bons frens i…
– Molt bona sort!

Hem estat tres hores i mitja a l'oficina de viatges per comprar els bitllets de tren i els d'avio cap a Leh. Si, finalment anirem a l'Himalaia!!!
El paio de l'oficina, que al final ja ens hem fet amics i era la nostra 2a residencia de Delhi, ens volia vendre tant si com no un pack-ruta per la India, “que us sortira mes be de preu…es mes facil jo ho arreglo tot…” pero ha acabat reconeixent que tot i que es la seva feina, erem mes tossuts que ell.

Hem visitat Delhi, el Red Fort i la Mesquita mes gran de l'India, on la gent se'ns quedava mirant mentre ens treiem les sabates i posavem roba de maniga llarga. Un lloc on cada dia hi passen milers de persones descalces es interessant, pero si a mes a mes hi plou, l'aigua toca a terra, fermenta per reaccio immediata i la pudor que fa tot el terra marejava des de tres carrers enlla.

La sensacio d'estar tota l'estona suant ja ha deixat de ser una sensacio, es una realitat. Ens deshidratem continuament… ja no sentim ni la olor de suor, forma part de nosaltres… jejejeje quin remei!

Sembla que encara queden reminiscencies dels Monzons i cada tarda hi ha tormenta forta, pero l'activitat no s'atura… ni que s'inundin els carrers… bicis, motos, taxis, vaques i rickshaws segueixen el seu cami… nosaltres, el nostre.

Dema amb tren de Delhi a Agra, on hi ha el Taj Mahal i de nit tren llitera en 3a categoria fins a Vanarasi (Ganges, crematoris…) per tornar a Agra i seguir la ruta pel Rajasthan.

Estem be. stop. fotos cooming soon. stop. seguirem informant. stop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas