Instal·lat a Maastricht

Doncs ahir a la tarda arribava a Maastricht, després de 1500 km amb cotxe, i una pausa per dormir a Suïssa, amb Raclette típica inclosa (és que els tiets em cuiden!!).

Estic en una habitacioneta de casa la Marga, una senyora gran (en totes les dimensions) que les lloga a estudiants. Tinc de tot, i inclús ens renta la roba ella!! Un luxe!!

Ahir ja vaig investigar una mica la ciutat, caminant estic a 2 minuts del centre; mooolt macu, eh! És que Maastricht és una ciutat pija i coqueta, però té molt encant. El centre està empedrat i és peatonal. Ple de flors per tot arreu, a les terrasses dels bars, a les botigues, pel carrer… molt xulo!! Aaah, i bicis també per tot arreu; tots els carrers amb carril bici i semàfors-bici, i TOTHOM amunt i avall amb bici, carretons pels nens petits, alforges carregades amb la compra del super… un luxe!!

Això si, avui ja fa un fred que pela i molt vent… o sigui que si el 3 de setembre ja he de desempaquetar jerseis, a l’octubre l’anorac i al novembre???? I està núvol… ojalà que no llueva (ni café en el campo ni aigua a Maastricht)… no m’agrada la pluja, i em sembla que em tocarà resignar-me.

Davant de casa, just creuar el carrer, hi ha un espai esportiu molt xulo, on fan ioga, spinning i body-pump!! O sigui que un altre tema solucionat.

Demà començo a la Open University, participant amb el grup de professors del Master d’e-learning que pretenen reformular aquest ensenyament, que va ser pioner al seu dia i que ara toca actualitzar. Parlarem de l’ús dels blogs i la web2.0 i les seves aplicacions educatives en l’e-learning.

Aaah, a l’habitació hi havia uns quadres del Van Gogh, molt xulos, però he preferit desmuntar el marc i posar-hi unes fotos molt xules que em van regalar, i penjar les banderes tibetanes que ens va regalar en Dorgey i que porten bon ambient a tot arreu. També he portat incens però em fa por que la senyora de la casa em prengui per un monjo budista o un boig d’una secta i hauré de ser prudent. I el conte del molinet màgic que també em fa companyia!

Apa doncs, seguiré informant, i tot i que l’espai de l’habitació és inversament proporcional als preus dels vols fins a Maastricht, si algú vol venir de visita està convidat!

maastricht & me

maastricht

El meu nou carrer:

my street

I l’habitacioneta:

new room new room

p.d: pel fred i els núvols, res millor que Collarets de llum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas