Crisi dels 30?

Això em vaig preguntar quan veia que s’acostava la data en la que canviaria el dos pel tres… però crec que totes les crisis són subjectives, cadascú se les pot mirar des de diferents punts de vista… També diuen que les crisis són moments de canvi, moments de noves oportunitats… i porto 9 mesos treballant en un congrés el lema del qual era això mateix…

Així que, sense saber si tindré la crisi dels 30 o no, avui ho celebro!! I per evitar aquesta crisi, m’he anticipat i decidit que ho celebraria de manera diferent. Porto mooolts anys estudiant, treballant, i viatjant per plaer en les estones lliures i he decidit invertir aquests conceptes i passar moooolt temps viatjant, i a les estones lliures, treballar… i seguir aprenent SEMPRE.

D’aquí dos mesos, m’embarcaré en un llarg viatge, una experiència d’aprenentatge, a conèixer nous llocs i noves persones… Tot i que marxo sol, no és un viatge en solitari. Per una banda, ho compartiré tot amb els qui vulgueu anar llegint el dia a dia d’aquesta experiència. I alhora, m’he proposat anar trobant persones que formin part de la meva xarxa de contactes (seguint la teoria dels 6 graus de separació) per a conèixer de prop el seu país, la seva cultura, la seva gent…

I a més a més, des de fa uns mesos, que hem constituït TrendTrotters, una organització que estableix relacions entre viatgers i institucions interessades en certa informació que aquests viatgers els puguin anar proporcionant dels llocs visitats, ajudant així a finançar part del viatge.

Tinc previst marxar a finals de febrer, i tota la informació l’aniré recollint al blog Ruta Baobab, on de moment recullo informació útil i en aquesta pàgina d’introducció explico una mica més el viatge.

ruta baobab

Foto motxilles CC: Alektoeumenides

11 thoughts on “Crisi dels 30?

 1. Moltes felicitats! Crec que son 30 anys ben aprofitats i que obren la porta a molts mes anys de experiencies, amics i aprenentatjes.
  Esperem ser una escala del teu viatje!
  Gloria

 2. Quina enveja! 🙂

  Em sembla un projecte fantàstic i molt interessant. Enhorabona i molt bon viatge :bravo:

  No ens perdrem ni un post!

 3. guau!!! vaig amb retard! acabo de veure aquest post! primer de tot, felicitats atrassades!! i segon…. quina aventura!! disfruta-la moltíssim, t’anirem seguint!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas