I love biking: il·luminació ciclista

Aquests dies a Copenhague he vist moltes i moltes bicicletes espectaculars. De fet, si no  fos per les restriccions de l’equipatge de mà de l’avió, tornaria amb un parell o tres de bicis de segona mà, segur… També vaig veure un sistema d’il·luminació per magnetisme, Reelight, que vindria a ser una millora de la tradicional dinamo, però sense resistència al pedaleig, cosa molt interessant, sobretot si fa pujada… però el preu també s’ho val, 50 euros el joc de llum frontal i de darrera (a Amazon UK, per 34 lliures el més senzill). Aquí expliquen com fer-ho tu mateix.

I per casualitats de la vida, un dels nois que participa en el mateix curs que jo, European Entrepreneurship Educators (3EP), posa al seu blog aquest vídeo d’il·luminació ciclista que ja trenca tots els esquemes del disseny… Revolights, join the revolution, és un projecte que a través de microdonacions pretén desenvolupar i comercialitzar aquest enginyós sistema d’enllumenat per a bicicletes. Increïble!!

Doncs això, join the revolution 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas