El món el canvien les persones

Sempre ens podem estar lamentant de “què puc fer jo per canviar alguna cosa”, “per molt que faci jo, no servirà de res”, etc.

Però avui he vist que el món el canvien les persones i que és la seva actitud i el seu dia a dia el què mica en mica pot anar transformant les coses. Una persona sola, possiblement no pot incidir en un canvi molt gran, però pot parlar amb el del costat, perquè parli amb el veí i aquest ho comparteix amb la família, etc. i mica en mica, una idea o una actitud es va estenent.

Avui hem tingut l’oportunitat d’escoltar en Narcís Sánchez sobre com funcionen els bancs. Només a partir del coneixement real de les coses podem triar i ser conseqüents amb com volem viure. I si algú t’explica com funciona, ja és cosa teva triar. I si a més a més ho comparteixes amb la família, amb amics, etc., aquestes idees i aquest coneixement es va estenent, poc a poc, però conscient.

Foto CC: Stringgle

2 thoughts on “El món el canvien les persones

  1. ei, doncs em quedarà pendent de llegir, que ja fa temps que n’havia sentit a parlar i ara ja no hi haurà excusa 🙂

    A mi “moraleja” m’agrada!! Però crec que es tradueix “la moral” d’aquesta història…

  2. totalment d’acord Francesc!…i té molt a veure amb la filosofia del Tigre Blanc que acabo de llegir i m’ha agradat molt, la seva “moraleja” va per aquí. (per cert, si saps com es diu moraleja en català… no ho trobo enlloc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas