Obrim la paradeta

Hola amics,

Torno a obrir la paradeta, després de quasi 2 mesos sense escriure. I no per falta de ganes eh, però també cal descansar del món virtual una mica.

I lamentablement no ho puc fer de la pitjor manera; ens ha deixat Steve Irwin, “el caçador de cocodrils”. Fa temps va córrer el rumor que havia mort, però no era més que un rumor. Però aquesta setmana va tenir un accident mentre filmava un documental submarí a The Great Barrier Reef, a Austràlia. Va morir, als 44 anys, atacat per un peix manta, que li va causar una ferida al pit i què a més a més duia verí.

Per l’apreci que li tinc a aquella zona del planeta i per ser un dels millors coneixedors del món animal, és una pèrdua lamentable.

Web de l’Australia Zoo – Home of the Crocodile Hunter (actualment no funciona, suposo que el servidor està saturat)

Però no tot són desgracies, avui també us presento elrentaplats.cat, on s’ofereixen serveis multimèdia i web a tothom qui vulgui fer una festa, un regal, etc. Feu-hi un cop d’ull!

I finalment, res millor que la presentació de la furgoneta que tinc des de fa menys d'un mes, i aquí aniré explicant tots els llocs que visitem. Fotos

Benvinguts de nou, bon inici de curs a tothom!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas