No totes les piscines són iguals!!

Si bé en moltes webs es troben fotos d'anglesos alcohòlicament desinhibits en festes universitàries, on hi passa de tot, els que hi ha aquí deuen ser-ne l'excepció (si més no a la piscina).

A Utah, em van avisar que utilitzar banyador de natació era sinònim d'homosexualitat i que cridava l'atenció, per tant “allà dónde fueres haz lo que vieres”. Però aquí ningú m'ha dit res i enlloc d'una piscina sembla que estigui en un cole de l'Opus.

Situem-nos: piscina coberta de 25×12'5m. On hi ha famílies, estudiants, nenes, avis… I només hi ha un carril per nedar, que no fa ni dos metres d'amplada i tothom neda braça! Jo més d'un cop he vist perillar parts sensibles del meu cos…

El problema, a part de que la gent no porti gorro i l'aigua sigui translúcida a punt de sublimació, és quan surts de l'aigua. Els vestuaris, que tenen els seus anys, són com molts altres, amb les les dutxes sense mampara ni res, una paret i 5 sortidors. I jo em dutxava allà tant tranquil fins que el tercer dia em vaig començar a sentir observat, bastant observat. Llavors, observant jo, vaig veure que ningú es despullava allà davant dels demés, al contrari: el terra està xop (perquè no hi ha mampares a les dutxes i es mulla tot) però a ells els hi és igual, abans es mullen els pantalons i els mitjons que deixar anar la tovallola que els tapa. Es dutxen amb banyador, si si amb sabó i tot, però amb banyador. En canvi ningú porta xancletes, serà que els fan nosa.

En fi, allà ells i els seus problemes però PERQUÈ VAN FER LES DUTXES AIXÍ, DONCS?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas