Xarxes socials i web 2.0

Segurament molts haureu sentit a parlar de Internet 2.0 o la web 2.0. I és que he llegit una notícia prou interessant per comentar.

Bàsicament, en aquesta evolució d'internet, són els propis usuaris que creen els continguts i on realment s'estableix una xarxa social de contactes, on es comparteixen aficions, qüestions professionals, informació variada, etc. Flickr i del.icio.us són dos exemples que utilitzo habitualment.

Però com a la vida real, en les relacions virtuals (i ja no diguem a Second Life) també hi ha gent que té menys sort a l'hora de fer amics. Però això no és problema a la web 2.0. Per a molta gent, moltíssima, és molt important tenir molts contactes, moltes persones afegides al messenger, a MySpace, molts comentaris al seu bloc, etc. Per a ser algú, això és essencial.

Doncs per aquelles persones a qui els costa, hi ha un servei (FakeYourSpace), que per 99 cèntims al mes, contractes un contacte (amb la foto de noi/a de bon veure) que et deixa dos comentaris a la setmana (molt naturals i gens estridents). Sembla que les perversions i falsedats així com mals vicis del món real s'estenen en el món virtual.

En fi, si us sentiu sols… llegiu un bon llibre!


Aplicacions web 2.0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas