Tiraxines a les manifestacions

Al nostre poble tenim una arbusts de boix impressionants, la fusta dels quals és ideal per a fer tiraxines.

Hi ha un grup de persones que estan disposades a oferir els seus coneixements, de forma gratuïta, a qui els pugui necessitar per instruir en l’ús d’aquesta eina.

Sembla ser que els mossos d’esquadra busquen noves eines per mantenir l’ordre. Així que hem pensat proposar al Departament d’Interior un stage de tres dies d’instrucció en l’ús d’aquests instruments populars per si un dia els haguessin de fer servir per mantenir-nos a tots sans i estalvis. A més a més amb el diploma que entregarem els alumnes estaran capacitats per llençar des de boletes de paper fins a boles d’acer de coixinets, en funció del perill de la situació en què es trobin, sempre per protegir als ciutadans i a ells mateixos.

Però sàpiguen que es poden trobar amb ciutadans que ja van fer el curs l’any passat i que tenen un nivell avançat. No els preocupa, saben que els mitjans de comunicació sempre els tindrà al costat i que un policia ferit té més rellevància que 25 manifestants ferits (per l’ús d’armes pensades per fer mal més que per prevenir).

Interior es nega a donar informació sobre l'ús de punxons per part dels mossos d'esquadra

Indymedia, llegeix la Informació des d'un altre punt de vista

Actualitzat:Acabo de llegir la història d'un noi que va rebre un cop de porra a la manifestació per una vivenda digna, ho explica al seu blog, un forum de policies ho troba i mireu què hi diuen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas