Un email agradable… bons amics!!

Hey Francesc, how are you, do you remember this? I hope you all made it home safely.

best
Moritz + Effie

M’han escrit la parella de fotògrafs (independentlondon) que vam conèixer a Nouadhibou i que després vam anar coincidint per altres llocs de Mauritània, vam compartir alguns contratemps junts:

M’envien aquesta foto que van fer-me quan estava allà al mig del no res tirat… també hi ha un vídeo de tot plegat, buffff quins records!!!

La setmana passada vaig tornar a contactar amb algú amb qui no vull perdre el contacte (em va fer il·lusió), seguim així!!!
😉

I avui m’ha sorprès la visita d’un amic mexicà que fa el doctorat amb mi i que ha tornat per acabar-ho. Necessitarà molta ajuda per situar-se aquí de nou ja que no té a ningú, ha estat tot l’any a Mèxic estalviant per poder venir a acabar els estudis. M’ha regalat un clauer de plata que porta sort (a veure si és veritat). “El unicornio representa la fuerza, la libertad, la imaginación, los sueños y las ilusiones”.

I és que sempre que es pugui, cal mantenir el contacte amb els bons amics i les bones persones. Sovint no és fàcil, a vegades hi ha entrebancs, però cal cuidar-ho i intentar no perdre’n les bones relacions. Així ho faré.
🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas