Un món estupendo!

Plou. Ha refrescat. Una dona gran fa cua pacientment al forn de pa. Quan li toca, pregunta i repregunta quin pa és aquest i aquell altre, demana una barra de viena tallada. Té els cabells blancs, li costa moure’s, però se sent viva.

Després demana dos croissants, que li costen més que la barra de pa. Sembla que no té gaires diners, però fa un esforç. Treu el moneder i paga la compra comptant cèntim a cèntim.

Surt a fora i li dóna els dos croissants, a la noia que hi ha fora, a la porta, demanant caritat. Agraïda, no s’ho pensa dues vegades i comença a menjar.

This is a woderful world!!

Per cert, demà dissabte es celebra a Barcelona la nit dels museus, una proposta cultural que consisteix en obrir la majoria de museus de la ciutat fins la 1 de la nit amb entrada lliure i moltes actuacions complementàries: musicals, poesia, projeccions, visites comentades, etc.
Jo no hi seré però per exemple em crida l’atenció el concert a les 21 h. al Museu Picasso, espectacle musical de veu i hang, l’instrument metàl·lic que per casualitat vaig fotografiar fa uns mesos per ciutat vella.

Street Percussion

I també voldria felicitar a una persona que avui acaba una etapa important de formació. Han estat 4 anys d’aprenentatges en tots els sentits, completats amb èxit!! Felicitats; boa sorte!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas