Programa Irfanview (tractament d’imatges)

Irfan view és molt més que un programa per canviar el tamany de les imatges. És una potent eina de retoc i manipulació d’imatges, permet fer captures de pantalla i mil coses més. I sobretot, és gratuit!!!

Si el vols descobrir, només cal que el descarreguis aquí irfanview, i instal.lis el llenguatge català (que també hi és!!).

Per posar-lo en català descarrega aquest arxiu Català i desa’l a l’escriptori, per exemple.

Descomprimeix-lo. En principi, només clicant-hi a sobre dues vegades s’obrirà el programa de descomprimir, si no es així necessites el programa winrar o winzip. Recomanem el primer perquè avarca més formats. I heu de descomprimir els arxius a l'escriptori per exemple.

— Un cop descomprimit hauràs d’anar a la carpeta on està instalat el programa. Normalment, està a c:/Arxius de Programa/Irfanview o c:/Program Files/Irfanview, si no és que n’heu triat un altre.
Dins la carpeta d’aquest programa hi ha una altra carpeta anomenada Languages. Si no hi fos, la heu de crear [color=green](Clicar botó dret / Nou / Crear Carpeta / Anomenar-la Languages)[/color]

— Ara heu de copiar l’arxiu Catala.dll que havieu descomprimit abans a l’escriptori, i enganxar-lo dins la carpeta Languages. Fàcil?

— Doncs ara al obrir el programa, anem a Options / Change Languages i triem Català. I ara a disfrutar del programa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas