Nous amics…

Sí, acabo d'arribar a Barcelona i estic fent nous amics.

Bé, de fet, eren uns “amics” que havia deixat enrere abans de marxar i que ara he retrobat.

No acabo d’entendre perquè amb tantes comissions i quotes com paguem, els bancs no obren cap tarda de maig a octubre! És que no tenim ni dret a accedir als nostres diners ni una setmana a la setmana. A l’Agost fa calor, però de Maig a Octubre???

En fi, els “amics” del banc ara, que ja obren a les tardes, volen que em faci una assegurança amb ells, que em compri un ordinador portàtil nou, a crèdit i més car que al Mediamarkt, i que em faci un fons d’inversió, que per assegurar podria ser de 75 i 25, per no patir.

Doncs abans de marxar, el meu “amic”, el qual encara visito sovint perquè em cau més simpàtic que els de l’oficina més propera, insistia en que necessitava tot això. Però el tio era sincer, i això m’agrada, jejeje. Perquè clar, ara tindrà una nena i ha de pagar la hipoteca (que tal i com estan els interessos…) i necessita col•locar tot el què pugui!

I ahir que vaig exercir el meu dret a anar a la caixa a la tarda, a una altra entitat que la del meu amic, em van insistir en canviar l’assegurança de la moto, que “a vegades surt més a compte la nostra assegurança, ni que ho tinguis junt amb tota la família i et facin bonificacions”.

Així què, per qui encara no ho sàpiga, les caixes no obren a les tardes de Maig a Octubre, per preparar els nous productes que vendran a les tardes, quan el fred i la manca de claror deprimeixen a qualsevol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas