Concursos radiofònics

Últimament escolto molt la radio: durant l’esmorzar a la cuina, quan estic a l’ordinador, quan vaig en cotxe, a la dutxa… i també últimament m’està sorprenent un fenomen que es dóna en diverses emissores: els concursos!

Si bé aquests podrien ser espais on l’oient prengui protagonisme, personalment ho veig com el “timo” de l’estampeta

En alguns concursos el premi és un magnífic i flamant rellotge de sobre taula amb l’espectacular logo de disseny de Cat. Radio, a sortejar entre els 1200 participants que hagin endevinat les 5 preguntes seguides. Si en falles una, tururut!

Però el què encara trobo més greu és quan el sorteig és un sopar en un restaurant típic català d’Olot, per exemple (que els hi regalen) entre tots els participants al concurs de tota la setmana!!

No sé exactament què et pot portar a trucar per guanyar el rellotge de sobretaula (rotllo tot a cent) o una samarreta de l’emissora (osti, que us podríeu estirar una mica més!!).

En el cas de Cat. Radio, el telèfon és 932017474, que si tens ADSL i trucades nacionals gratuïtes, doncs no et costa res, però RAC1 és 902477100, que ja costa més, o un sms per un euro!!

No sé si és per avorriment o que sortir a la radio fa gràcia perquè sinó…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas