M’ha indignat!

Aquesta setmana m'ha indignat veure com en Xavier Sardà, famós pel ja acabat Crónicas, va fer un programa sobre Tailandia (està fent un programa de viatges pel món que es diu Dutifri) i li va donar un enfoc tant garrulo que feia realment pena.

Es troba amb un paio que viu allà fent turisme sexual, drogant a les noies (ho diu obertament) i explicant les gran virtuts d'aquell país. I el presentador el què fa és centrar-se exclusivament en els aspectes més morbosos i sexuals del país.

Va ser patètic i decadent. Es podia haver enfocat des de molts altres punts de vista (la pobresa, la marginalitat, les dificultats de les persones que no els queda més remei que prostituir-se, les màfies, etc.) però ell va triar la festa i l'espectacle morbós. Patètic!!

I a més a més ahir m’assabento, en veu de Miquel Calçada al programa Telemonegal, que tot i les semblances amb el seu programa, Afers Exteriors (Dutifri és una imitació) no hi ha hagut cap contacte ni compra de drets ni res… és a dir una copia mal feta…

Com deia en Ferran Monegal, en Sardà a Dutifri fa turisme de luxe (el de Dubai va ser pitjor) i Afers Exteriors viatges i cultures.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas