Tot arreglat, tornem-hi!!

21/12/2007

Avui es la festa del xai (Eid al-Adha) i esta tot tancat (per aixo no he pogut conectar abans). A les 8 del mati, entrant a Marrakech hi ha una gran esplanada on s’han reunit milers de persones per rezar, tots perfectament alineats.
Es la gran festa de commemoracio del Sacrifici d’Abraham i tots els pobles musulmans del mon fan el ritual del sacrifici del xai.

L’aqntatge de aue sigui festa es que per la carretera no hi ha ningu, ni ca,ions de cara ni rucs ni carros.

Com que jo ja conec el cami, parem a Tarfaya per menjar peix pero al ser festa, “ dies tot tancat. Fem cuscus amb tonyina dins la furgoneta en una esplanada dels afores i seguim avall fins a Laayunee. Ja hem anat i tornat!! Dormim a la gasolinera ja que no hi ha campings.

Curiosament s’ha arreglat la llum del comptequilometres que estava fos des de que a BCN es va agotar la bateria i anave, sense veure ni la gasolina que quedava, ni les revolucions (important per no cremar el motor). 3000 km que com a minim han servit per arreglar aquest llumet 😉

Dema ens atansarem a la frontera, el pas de Dakhla fins a la frontera era considerat d’alt risc i abans s’havia de fer en convoi, per la guerrilla, les mines, etc. De moment no cal i esta tot tranquil.

Disfruto mirant el cel, a totes hores. A les set del mati quan ens llevem i surt el sol, al vespre quan es pon i encara queda tot iluminat durant quasi una hora (colors rosats, carbasses…) i de nit, un sel cere impressionant ple d’estels, on sempre n’hi ha un que brilla molt mes que els altres.

p.d: Dema es recorda al Josep Maria a Canet i amb el meu text hi sere una mica amb tots vosaltres!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas