Estiu a la Fresca a Barcelona

Un any més, cinema a la fresca a les gandules del castell de Montjuic, amb un cartell que crec que està molt bé!
Es tracta del típic cinema a la fresca, però amb pantalla i so professional i amb un concert de música en directe, l’hora abans de la projecció. La gent fa un picinic per sopar, etc.

Cada dilluns, dimecres i divendres a partir de les 20:30h durant cinc setmanes: del 30 de juny a l’1 d’agost.
Entrada: 4 Euros.
Lloguer gandula: 3 Euros
Programació: http://www.salamontjuic.com/catala/programacio.php

Dilluns, 30/06/08 • 22:15 h
La Vida de los Otros, Florian Henckel-Donnersmarck, 2006, Alemanya (137 min.)
21:00 h Pablo Selnik Quartet, jazz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

I també, torna un any més les Nits d'estiu a La Pedrera, una oportunitat de visitar de nit L'Espai Gaudí i el Terrat de La Pedrera, amenitzat amb música de jazz. Gaudeix la nit, la música i la ciutat de Barcelona!

Un any més, els divendres i dissabtes del 27 de juny al 26 de juliol, la Fundació Caixa Catalunya obre les portes de la Pedrera en horari nocturn amb motiu de La Pedrera de Nit, per oferir la possibilitat de visitar L'Espai Gaudí i el Terrat de La Pedrera, tot gaudint de diversos concerts de jazz.

L'Espai Gaudí, ubicat a les golfes de l'edifici, és un recorregut visual per l'obra d'aquest singular arquitecte. El Terrat és un indret suggerent per a gaudir de la creativitat de Gaudí.

Els concerts de jazz es faran entre les 21:00h i les 23:30h, i l'última admissió serà a les 22:00h. El preu de cada entrada inclou una consumició. Els programa de les 'Nits d'estiu a la Pedrera' el trobareu aquí.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Què més? Barcelona viurà el 5 de juliol la seva primera 'nit blanca'
Montjuïc acollirà tota classe d'activitats lúdiques i esportives

Una nit plena de música, teatre, dansa, museus i esport… fins a l'alba. Tot això és el que promet Montjuïc de Nit, una oferta que a més a més de ser gratuïta, també inclou activitats que van des d'un concert de rumba fins a classes d'equitació o un bany nocturn.
El projecte importat de ciutats europees com París, on es va celebrar per primera vegada l'any 2002, té com a eix central acostar els ciutadans a la cultura amb el pretext que els actes se celebren durant tota la nit.
L'escenari a Barcelona: la muntanya de Montjuïc, amb els seus 24 espais, equipaments i museus. L'hora: el 5 de juliol vinent a la nit, des de les 22.00 hores fins a les 03.00 de la matinada següent.
Jordi Martí, delegat de cultura de l'ajuntament, va explicar ahir que la particularitat que tindrà la nit blanca de Barcelona respecte a les de la resta del món és que les activitats es concentraran en un espai únic, que és Montjuïc.

Els assistents podran disfrutar d'activitats tan diverses com el concert de L'Orquestra di Piazza Vittorio al Grec, que per cert ja va esgotar les localitats; concerts de rumba dins el recinte del recentment recuperat Castell de Montjuïc; una nit africana al Museu Etnològic de Catalunya; la creació d'un grafit al mur de l'estacionament de Rius i Taulet i fins i tot un bany nocturn a les piscines municipals Bernat Picornell.
Els museus ubicats a la muntanya –CaixaFòrum, la Fundació Miró i el Museu Nacional d'Art de Catalunya– tindran obertes les portes fins a les 03.00 hores.
I fins i tot per als aficionats a l'esport hi haurà una caminada nocturna per descobrir els jardins de Montjuïc i classes nocturnes d'equitació, entre altres activitats.

Font: El Periódico

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

I encara més. També tenim les Nits d’Estiu al CaixaForum (pdf)


* Flickr Mopop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas