Jugant amb la velocitat del temps

Últimament a través del blog m'heu fet unes demandes que ja se m'escapen jejeje i és que per molts contactes que tingui o hagi voltat una miqueta, tampoc cotrolo de tot, però si puc, amb un clic d'email ho pregunto, així que podeu seguir preguntant i demanant, jo també aprenc coses noves!!

Una companya de feina, l’altre dia al congrés mentre jo feia contactes de projectes internacionals d'altres universitats (en concret a la Griffith University de Brisbane, Australia) em deia “a mi no em cal fer contactes, et conec a tu i ja en tinc prou” jajajaja i jo en la mesura que pugui, doncs contestaré i compartiré els meus contactes
🙂

Porto un dies on tot passa a la velocitat de la llum, extremadament accelerat, com si visqués dins del sincrotró. És interessant i trepidant; des de la feina, als concerts, activitats de cap de setmana, cine a la fresca, quedar amb gent, conèixer-ne de nova, saludar personetes acabades d’arribar a aquest món, fer un beure a la Pl. de l’Ajuntament d’Igualada,… i més que voldria (hi ha gent que fa temps que hem de sopar o quedar) però tot no pot ser.
M’han proposat unes pràctiques de tres caps de setmana amb helicòpter o una sortida de tres dies pel Bessiberri però no podrà ser.
🙁

Necessito tenir uns dies sense res planificat, em costa, però serà vital. Així que quan comenci vacances, res de res (lametablement la Carros de Foc haurà d’esperar, sorry my friend).

Just take it easy!!

I perquè no sembli un post de queixa (al contrari), una curiositat.
Fa dos anys vaig penjar aquest vídeo a Youtube. Simplement, gravant per la finestra del cotxe direcció Suïssa, amb una càmera de fotos de poca qualitat. Doncs ara he rebut un email de Youtube, avisant que la mega discogràfica Universal Music Group ha detectat que la cançó que utilitzo (de Jack Johnson) està protegida per drets d’autor. La curiositat és que enlloc de fer-me treure el vídeo o eliminar-lo, ells adquireixen el dret a monitoritzar-ne les estadístiques i a posar publicitat a la pàgina. Està bé perquè el puc seguir utilitzant, ara bé, per 130 visites que ha tingut en 2 anys, no sé quin tipus de negoci pensen fer…

+ info Youtube Video identification tool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas