Paper o aire calent?

aire o paper?

Aquest és un dilema que tinc des de fa moolt de temps, però que ara aquí s’ha tornat a manifestar de forma evident.

Uns lavabos públics, compartits, ofereixen un assecador de mans per aire calent (bullint) amb sensor de moviment i també tovallons de paper.

Aaaahhh!! Què trio?

Per defecte, em decanto pels tovallons de paper, és un sistema més ràpid i et queden les mans més seques, que clar, si no t’asseques bé, després se’t tallen amb el fred, i encara es pitjor… Però suposo que gastar paper és menys ecològic… i aquí el dilema.

Què representa que és més sostenible? Menys perjudicial? No ho sé… el paper podria ser reciclat (tot i que també es gastaria energia per fabricar-lo), mentre que l’aire també consumeix electricitat, que deu venir de Vandellós II els dos dies a l’any que està operativa… suposo que algun enginyer de la família o qualsevol altra persona podrà dir-hi la seva i orientar-me, ja que posats a poder triar, vull triar el més sostenible.

Però és que la gràcia aquí és que quan et poses davant la pica per rentar-te les mans, el sensor d’aire calent et detecta, s’activa i et socarrima l’esquena. Has d’acabar fent unes cabrioles per apartar-te (però no massa que sinó no arribes a l’aixeta) que incrementaran la despesa en seguretat social per contractures i luxacions i el dilema ja es complica… en fi…
:scratch:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas