Notícies imPERCEPTIBLES

regalant somriures

Una bomba mata a un niño en un mercado de Nueva Delhi

Un niño murió y 22 personas resultaron heridas en el atentado con bomba registrado en un mercado de Nueva Delhi. Un testigo explicó que dos hombres a bordo de una motocicleta arrojaron una bolsa, que fue recogida por el niño: “Corrió detrás de ellos gritando: 'señor, señor, se le ha caído algo'. Entonces hubo una gran explosión”. La zona del atentado en Mehrauli, repleta de tiendas y viejas mezquitas, es frecuentada por los turistas. Reuters.

Notícia petita, insignificantment arraconada, en el diari El País de diumenge 28 de setembre, un requadre de 5 x 2 centímetres de la pàgina esquerra que pràcticament ningú deu llegir… (ni tant sols surt a la versió electrònica) just sobre un gran anunci d'Halcon Viajes “Crucero Perlas del Atlántico“…

Un nen indefens, innocent, que amb bona fe vol retornar la bossa que els “hi ha caigut” als motoristes, i que el porta a la mort… Però resulta que aquest nen podria ser qualsevol dels que vam conèixer; el de la foto, o aquest o aquest o mils altres.
OSTI!!

I per si fos poc, ahir hi va haver un accident al temple de Chamuda a Jodhpur (que vam visitar) on més de 150 persones van perdre la vida quan es va ensorrar una part de la muralla, i va crear un allau humana de gent espantada que va acabar en tragèdia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas