Can Culleretes

Restaurant

C/ Quintana, 5 (entre C/ Ferran i Boqueria)
08002 Barcelona
Telf. 93 317 30 22 – 93 317 64 85 – web
Fax: 93 412 59 92

Fundat l’any 1786, Can Culleretes és, segons el Llibre Guinness dels Rècords, el restaurant més antic de Barcelona i el segon més antic d’Espanya. La popularitat d’aquest local no és gratuïta, sinó que s’ha anat forjant al llarg d’aquests anys i la seva clientela l’ha anat transmetent a través del boca-orella. A Can Culleretes podreu tastar plats tan típics de la cuina catalana com l’escudella, el civet de porc senglar, els canelons d’espinacs amb brandada de bacallà o la botifarra amb seques. Som al Barri Gòtic de Barcelona, al costat de les Rambles, a prop de la Plaça Reial i la Plaça Sant Jaume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas