Casa Rural Cal Segú

Casa Rural- Sant Joan de l’Erm

Tel. 973298272 – 629 74 80 24 –web
Sant Andreu de Castellbó, a 20 km de la Seu d’Urgell, direcció Sant Joan de l’Erm (mapa).

L’agradable rebuda de la Begoña i en Pere, l’excel·lent arròs de muntanya i completíssim esmorzar, fan d’aquest racó un indret ideal per a desconnectar un dies, estar en contacte amb la natura i gaudir de la tranquil·litat.

A l’entrada del recent creat Parc Natural de l’Alt Pirineu, en ple cor de la Vall de Castellbó, Sant Andreu és un poblet rústic d’arquitectura tradicional que combina els paisatges d’alta muntanya amb els boscos, pastures i prats de la vall. A 6 km. de Sant Joan de L’Erm, l’única estació de esqui nòrdic del país que es troba dins un parc natural, i que es caracteritza per la l’extensió dels seus boscos, culminant a la Torreta de l’Orri (2.440 m.).
Per aquest motiu resulta un indret adequat tan a l’hivern per la pràctica de l’esqui de fons, com a l’estiu per a realitzar excursions a peu o rutes amb bicicleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas