Raval 14

M. Lluna Antúnez ja ens presentava el seu primer documental Amb qui parlo?, i ara ens acosta al seu nou barri, des del Raval de Barcelona vol conèixer els seus veïns.

El Raval està en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació, parlen de prostitutes i de vagabunds, de marroquins que venen haixix i màfies de pakistanesos… No dic que això no existeixi, existeix. Però no és el barri que visc jo, entenent que les coses no són com són, sinó que són com som.

<i>El Raval està en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació, parlen de prostitutes i de vagabunds, de marroquins que venen haixix i màfies de pakistanesos… No dic que això no existeixi, existeix. Però no és el barri que visc jo, entenent que les coses no són com són, sinó que són com som.
Jo visc en un barri on la gent em saluda, visc en un barri on la del forn, el de la ferreteria i el paki, saben qui sóc, a on visc i què és el que compraré. Visc en un edifici on els veïns estan disposats a descobrir la seva intimitat per fer-me un favor.</i>

Aquí podeu veure el 1r Capítol: http://www.xiptv.cat/programa/147/raval-14
i aquí el blog del programa: http://raval14.blocs.xtvl.tv/

One thought on “Raval 14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas