Expressar-nos

De formes d’expressió n’hi ha moltes. Com la que utilitzo aquí habitualment, l’escriptura. La música i la paraula són una altra. Però el millor és quan es fan combinacions. Com la capoeira.

Només com a experiment, proveu d’escoltar un monòleg de l’Andreu Buenfuente sense mirar la televisió, fent alguna altra cosa, i veureu que és molt difícil… ens perdem la meitat de la festa.

Doncs avui he experimentat una cosa sorprenent. Avui he assistit a un espectacle de dansa contemporània, on la combinació de la música electrònica en directa i el ball dels artistes és increïble.
En aquets cas, no pots ni escoltar la música sense mirar als ballarins, ni mirar als ballarins sense escoltar la música. Es tracta de l’espectacle 5 2 10, de la Companyia Walker Dance Park Music amb la col•laboració de The Company of the Royal Opera House de Londres.
5 duets, 2 solos i 10 instruments, amb un espectacle de llum i de distribució de l’espai impressionant, transmeten tot tipus de sensacions a l’espectador (rapidesa, angoixa, diversió, espant, tristesa, alegria…).

Si us interessa, el dia 1 de desembre fan la clausura de la gira al Royal Opera House de Londres, on s’hi arriba en menys de dos hores i per menys de 30 euros amb Easyjet o Ryanair

I és que mai podem tenir els ulls tancats, el temps just per humitejar els ulls i prou, ja que en qualsevol moment, en qualsevol lloc i a qualsevol hora, podem descobrir una cosa que no ens esperàvem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas