Vull ser com Miquel Siguan

En vaig parlar a la presentació del llibre, ja que era una anècdota que m’havia passat el mateix dia, unes hores abans. I l’altre dia vaig tenir la sort de poder-hi parlar altra vegada. Hem de tornar a quedar però té, amb 90 anys, l’agenda més ocupada que la meva!!!

Podria ser un “dàtil” d’aquells que et toca fer, però en aquest cas m’ha permès conèixer a una gran persona… ara marxa uns mesos fora, no para, però ja som amics! És el director honorífic de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UB i la gent que hi treballa ara, com que escriu molt i volia obrir un blog li volien regalar un domini propi i van venir a petar a mi per preguntar-me si els podia ajudar.

Em comentava el profe de l’ICE, que tot i jubilar-se, en els darrers 10 anys Siguan no ha parat de donar conferències, cursos i xerrades arreu, que és president honorífic de mil i una entitats i que ja ha estat investit Dr. Honoris Causa per 4 Universitats, i això si, ara vol gestionar el blog ell mateix (aquest http://siguan.blogspot.com/ és el que estem acabant de configurar) per penjar ell mateix els articles que encara escriu als diaris, etc. Quina marxa!!

Biografia, currículum i publicacions

-Entrevista a la revista Escola Catalana

Biografia a la Viquipèdia

I una altra sacsejada del dia; vaig rebre una trucada d’un dels professors (un altre ja ho havia fet feia dies) de l’Institut agraint que hagués pensat en ells i els animés amb una dedicatòria com la que hi ha al llibre de blogs, en la seva feina de cada dia. Osti, amb el que em costava la física i m’havia d’ajudar i ajudar, i mira 15 anys després li puc agrair aquell esforç que ell va fer i està content!!
🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas