Improvitzant… ara em toca a mi


Fa uns dies escrivia sobre un noi bolivià que vaig conèixer a l’estació de busos de Barcelona i que mogut per l’impuls havia improvisat un viatge llampec de cap de setmana, de Bilbao a Barcelona.

Aquesta estada a Chicago ha estat marcada per alguns contratemps, i després de canviar la data de tornada, l’estada aquí també va sobre la marxa.

Aquí la gent no fa vacances, vacances, sinó que van treballant i com a molt s’agafen una setmana o 10 dies. Aquest és el cas del professor Steve Jones, que m’acull en aquesta universitat i que marxarà uns dies. Així que orfe de tutor, he de buscar alguna opció, que aprofitaré també com les meves vacances.

He estat mirant i fent algunes gestions i contactes internacionals, aprofitant que estic a l’altre costat de l’Atlàntic (trucades a les ambaixades, consolats, comissions internacionals…) buscant recomanacions i consells per aprofitar aquests dies, i finalment la millor opció ha estat… Kailua-Kona, Hawai!

El dollar està realment baix (0,725), i expedia.com té ofertes d’última hora molt rentables… així que ja està fet! Un cap de setmana llarg a la Big Island de Hawai, a casa d’un amic, l'Steve, surfista, nedador professional i exdirector de la famosa triatló Ironman.

Aquest és el vídeo que va grabar l’Steve fa dues setmanes:

Degut a la distància que separa aquestes illes del continent i encara més de Barcelona, estant aquí és una bona oportunitat per visitar aquest paradís del surf, el submarinisme, els dofins i els trekkings pels volcans i boscos selvàtics.

Com que fa un temps em mostrava crític amb tants viatges d’avió amunt i avall, que entre tots ens carregàvem el planeta, he decidit que cada vegada que n’agafi un pagaré la taxa ecològica que recull TerraPass, aquest cop, i que inverteix en la preserva del medi ambient i les energies renovables. Pagues, si vols, en funció de la distància del vol.

A tots aquells que m’heu anat escrivint emails o deixant comentaris aquí, pensaré en vosaltres. Als demés… ja veurem! Encara hi sou a temps 😉

Salutacions a totes i a tots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas