Aloha

Ahir em va despertar un taxista boig (puntual; va arribar 15 minuts abans de l'hora, pero boig), que em portava a l'aeroport i no parava de riure i dir-me, “Que tal, soc un conductor boig, eh!” fins que vam frenar per segona vegada en sec darrera un camio i em va tranquilitzar dient que no havia tingut cap accident, MAI. Crec que volia demostrar-me, a les 8 del mati, la seva habilitat passant arran d'autobusos i camions, pero penso que no havia anat encara a dormir i la sobredosi de cafe el feia desvariejar… en fi.

Al arribar a Hawai el mes sorprenent, despres de 10 hores de vol des de Chicago i escala a Maui, es que l'aeroport internacional no te finestres. Tot son cabanes de palla obertes. Vaig llogar el cotxe, un Chrysler Pt Cruiser Touring version (molt divertit) i seguint l'Steve vam fer una volta tur'istica al peu del volca fins a casa seva i despres a passejar i sopar en un bar-terrassa tipic, tambe sense portes ni finestres.

Si hi ha varis llocs al mon on s'aplica el “take it easy”, Big Island Hawai n'es un d'ells. La ciutat que estic, Kailua-Kona, es molt tranquila, tranquilaaaa

Fa molt bon temps, be aixo depen. Hi ha 8 microclimes en funcio d'on et trobes: pluja, sol, nuvols, molt de vent, desert,… aixi que al mati a la platja molt de sol, a la muntanya uns nuvols que no deixaven veure res i a la tarda a la ciutat potser ploura una mica.

Pero tot i la calma el dia comensa molt dora, mooolt dora. A les 6:45 ja anavem direccio a la platja, i la veritat es que era espectacular. Nedar al Pacific a aquella hora… Nomes amb les ulleres i les aletes veus milers de coralls formats sobre les llengues de lava, mil peixos i com no, una tortuga gegant!! els dofins es fan esperar…

underwater turtle
L'Steve te una magnifica camera submergible.

Be, de moment aixo es tot fins ara, seguire investigant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas