Couch Surfer regal

La primera experiència de Couch Surfing va anar prou bé! Però hi ha amics que sense pàgines web ni ser usuaris registrats, també van de sofà en sofà; agafen el mòbil (també utilitzen tecnologia), et truquen “ei que avui plego molt tard a veure si em puc quedar a dormir a casa teva” Al sofà? “si, si cap problema!”

I al cap d’una setmana et tornen a trucar, “ei que m’han tocat dues entrades a la radio per anar a l’IMAX, t’apuntes?” I au, som-hi!!

Feia molt temps que no anava a l’Imax, bàsicament perquè el preu és una mica elevat (11 euros) però les pel·lícules acostumen a ser molt bones, curtes, però molt bones!

Era a les 10 i vint de la nit, una sessió doble que començava amb la pel•lícula Els Alps, protagonitzada pel fill d’un escalador que va morir escalant l’Eiger, un cim de més de 4.500 m. D’alçada amb una paret de 1.800m. verticals plens de neu, glaç i roques.
Veure això davant d’una pantalla que fa 7 pisos d’alçada i que tu et sents part de l’expedició… ooohh men!!

Però la cosa ja és impressionant quan comença la segona part, Deep Sea 3D: un viatge per l’oceà (precisament prop de Hawaii) i en 3 dimensions. Tot i haver fet submarinisme en el mateix entorn, la sensació és molt diferent. Vaig veure els mateixos peixo, tortuges, barracudes, meros…. però aquí et sents com dins de l’aigua i sense preocupar-te del regulador, de la flotabilitat, de la càmera de fotos, de no trencar coralls, de no enredar-te amb una roca… Només disfrutant. Vam sortir del cine amb la “gallina de piel” En voleu una mica?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas