Passar fred?

Fa dies que comença a fer fred. Dormir amb un cobrellit i un llençol comença a ser just; se’m gelen els peus i ho passo fatal. Però potser per això, hem decidit amb uns amics anar a un lloc on realment faci fred. Anem a passar el pont a Estocolm, terres escandinaves. Un lloc on a partir de les 3 o 4 de la tarda es fa fosc, la gent comença a apagar-se al ritme del sol, etc. Però per això hi anem!!

Hem organitzat una expedició humanitària. Si si, al país del “benestar social”, per animar a tota la gent que s’apaga durant l’hivern. Portarem nassos de pallasso, confeti i serpentines, i regalarem càlides abraçades del Mediterrani a tothom que se’ns passi per davant i mostri símptomes d’apagament (per cert, ENDESA encara no m’ha pagat a mi!!).

Tot i que també ens interessarem per aquest estil de vida sa i equilibrat, que anomenen Lagom: “el luxes, ser el millor o el primer, etc. Són extrems que no van amb el Lagom suec”.

Cal destacar que la superfície de Suècia és de 450.295 km quadrats i una població de 9 milions aprox. Ah, i molt important, l’endoll és europeu 🙂

Avui la temperatura no sobrepassa els 7 graus i es preveu bon temps, fred i vent, però bon temps!!

font 1 i font 2

I de Suècia ara està de moda aquesta cançó, que sona a tot arreu (no saps quina vull dir, aquella que xiulen…)

Ja us explicarem que tal ha anat i si no acabem al calabós per incompresos, us portarem algun record.

Visit Sweden!

Podria haver passat que ara portés 3 anys vivint allà i no hi hauria d’anar de visita, al contrari, vindria aquí… coses de la vida!

p.d: Per cert, acabo de canviar el cobrellit per la funda nòrdica i espero no passar més fred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas