No ha passat res

Avui podia comensar explicant una gran trola per Sants Inocents, pero em ve de gust escriure aixo; AVUI NO HA PASSAT RES!!!

He tornat d'Atar a la capital amb menys de 6 horetes, xino xano i he recollit un poli i un soldat per si de cas… Al principi, al pujar el primer poli a Marroc no em feia gaire gracia, pero aqui, veient com esta la situacio crec que el mes inteligent es aprofitar i que m'acompanyin!!!

A la capital he trobat el cyber amb conexio mes rapida de mauritania, aixi que us puc presentar algunes fotos mes.
Album de fotos 2

Tota la música que vaig agafar, uns 30 Cds, ja han donat sis, set o vuit voltes cadascun, i alguns mes de 12!!

Porto kilòmetres i kilòmetres conduint, i trobant-me de tant en tant amb un mateix. Passada una estona em torno a trobar amb un mateix… i al cap del dia t'has trobat amb un mateix tantes vegades que t'acabes coneixent una mica més i tot! Però és molt important estar bé amb l'un mateix perquè sinó el viatge seria insuportable. Cadascú sap els defectes i virtuds de l'altre així que ens anem aguantant, però també fent companyia. Ja ens coneixem 😉

Uiuiui sembla que m'estigui tornant boig i inventi personatges, així que millor que ho deixi aquí i demà ja seguiré. Ja que avui NO HA PASSAT RES, doncs ho deixarem aixi, pero una mitjana de 6-7 hores de viatge donen per molt 🙂 Penso molt en vosaltres, i en alguns fins i tot més de dues vegades, eh! Així que em podeu seguir escrivint per saber què n'és del vostre nadal, cap d'any…

IMG_5800
tempesta de sorra

IMG_5683
dinant a peu de mar

PICT0121
son ells!!

IMG_5798
Chameaux

Album de fotos 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas