Lectures d’estiu

Doncs després de fer record absolut de lectura en aquests darrers 16 mesos del viatge de volta al món, en tenia alguns pendents de llegir que ara reemprenc.

  • La Vuelta de los 25, de Marc Serena. Just ell aterrar i jo marxar, ha passat un temps jo viatjant i ell escrivint, i ara tinc jo el temps i el llibre físic a les mans, per llegir-lo. És ideal per llegir a la platja o en moments concrets ja que l’estructura per capítols (25 països) permet anar parant. Però el ritme és tant trepidant i la narració enganxa, que si et descuides se’t fa de nit a la platja i ja has acabat el llibre.
  • L’element, de Ken Robinson, a partir del qual, si ens centrem en pensar i reflexionar sobre allò que realment ens agrada, serà més fàcil trobar la nostra passió i dedicar els nostres esforços a fer possible una feina que ens ompli i ens ajudi a ser més feliços.
  • La Alquimia de las multitudes, como la web está cambiando el mundo, de Francis Pisani i Dominique Piotet. Aquest ja és una mica més geek, o relacionat amb la meva feina, i tot i haver-lo començat ja fa un temps ara el puc acabar i repassar aquelles notes que tenia, que em serviran de base a alguns projectes als quals donar-li voltes. I que sobretot recull idees i exemples de la nova concepció o paradigma darrera la web 2.0, on els principals protagonistes són els usuaris. I paradoxalment, com grans empreses s’enriqueixen a partir dels continguts generats pels usuaris.

I tu quins llibres t’emportes o t’esperen per llegir aquest estiu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas