va de fotos!

WIRED + elrentaplats

En primer lloc, compartir aquesta fotografia feta l'any passat estrenant la càmera i que ha estat escollida per il·lustrar un article del juny passat a la prestigiosa revista WIRED, on es parla del mític metro elevat “L” de la ciutat de Chicago que podeu llegir aquí.

Seria pràcticament impossible publicar una fotografia a una revista com aquesta, ni sent un fotògraf professional, però l'ús de Flickr i la llicència CreativeCommons els hi ho permet. A canvi ells en citen l'autoria amb un enllaç directe a la font original. It's my pleasure.
🙂

A Chicago, com que ja hi havia estat alguna altra vegada i en tenia bastants fotos, vaig fer un experiment per provar el nou objectiu de 50mm. Es tracta d'una lent fixa, que no té zoom, i que al utilitzar-la en una càmera reflex digital equivaldria a utilitzar un objectiu de més de 70mm, és a dir com si sempre tinguéssis un zoom posat. Aquí en donen més detalls.
Es tracta d'una lent molt lluminosa, que permet treballar amb condicions de poca llum i que ofereix molta nitidesa i és ideal per a fer retrats. Però el fet de no poder moure el zoom, obliga al fotògraf a moure's i triar ell el punt de vista.

Com que això limita molt els resultats de les fotos, per això ho volia experimentar en un lloc ja conegut, però que alhora m'obligués a fer un esforç per fer alguna fotografia aprofitable.

De les moltíssimes que en vaig fer, aquestes són les que més m'han agradat, i que al tractar-les en Blanc i Negre els hi dóna un to especial i res millor que acompanyar-les de Wilco (from Chicago):

boomp3.com

Chicago 50mm [13] Chicago 50mm [03] Chicago 50mm [20]

Chicago 50mm [11] Chicago 50mm [21] Chicago 50mm [22] Chicago 50mm [16] Chicago 50mm [19] Chicago 50mm [23] Chicago 50mm [i27] Chicago 50mm [01]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas