de viatge; Rajasthan

Després de 4 intensos dies, ennmarcats en la Festa Major, marxem al Rajasthan, a l’Índia. Des de fa mesos que coneixem un munt de gent que hi va o hi ha estat, i ens queda el dubte de si realment és així o si només és que ens hi fixem més…

No sé amb quina freqüència podré anar actualitzant el blog, però intentaré anar-ho fent sovint.

La ruta (mapa) que pensem fer ens portarà pel Nord d’aquest país, la zona anomenada Rajasthan; amb la intenció de visitar Delhi, Agra, Vanarassi, Jaipur, Ranakpur, Ajmer, Jodhpur, Jaisalmer, Bikaner, etc. i possiblement la darrera setmana pujarem fins al Nord, a Leh (on comença la serralada de l’Himàlaia).

Espero, com he fet sempre, poder compartir una mica aquest viatge amb tots vosaltres i que ens pugueu anar seguint de mica en mica.

Per cert, el dimecres 13 d’agost cap les 23:00 a TV3 fan un programa en el què vaig participar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rutabaobab Learning around the world
Akoranga Educación, tecnología y desarollo
Crowdfunding Sherpas